A blue Christmas

Om du bara fick välja EN huvudfärg för dina julkort vilken skulle du då välja? Jag skulle nog välja blå. Jag älskar att göra en mörkblå himmel med snöfall… om och om igen

På dagens kort har jag skapat bakgrunderna genom att spraya både med Distress Oxide spray, Tim Holtz mica sprayer och Dylusions Shimmer spray. Gillar att blanda matta och skimriga sprayer.

På det första kortet har jag använt den fina embossingfoldern Stars and dots och byggt upp ett landskap med bl.a. Little Town border och Stitched hillside borders.

Ugglan är från Special delivery. Mössan från ett gammalt set med snögubbar från Lawn Fawn. Månen, granarna och stjärnorna från Forest Backdrop.

Snön är skapad med lite olika skimriga vita och ljusblå embossingpulver från Wow. Texten är från Hänglars Julsånger.

På det andra kortet har jag använt det fina Winter Wonderland window från Lawn Fawn . Sen har jag gett den söta björnen från Beary rainy day en halsduk från ett annat gammalt Lawn Fawn set med snögubbar.

Här och där har jag sedan stämplat snöflingor med blå stämpeldyna. Texten är från ett gammalt Mama Elephant set.

Nä hörni nu är det nästan så jag längtar efter snön på riktigt. A white Christmas maybe…

Inläggsförfattare: Karin Å

Att skapa med stämplar, dies, färg och stenciler... frågan är om det är en hobby, en terapi eller ett galet beroende. Haha! Jag skapar mest kort, men även art journal-sidor och mini-album. Jag gillar olika stilar, att prova nya grejer och att köpa allt jag villhöver! ;-P

Lämna ett svar