Monokromt

Idag visar jag ett monokromt födelsedagskort där jag har embossat några av blommorna från Altenews stämpelset Wallpaper ArtLawn Fawns cardstock Sage Leaf. Jag har sedan skurit ut blommorna med de mathcande diesen och monterat två lager extra under, så att de sticker upp lite, lite grann. ”Birthday wishes” är från Mama Elephants Wishes Enclosed.

För att få exakt samma nyans på blinget som på embossingen, tog jag en karta med en färg jag inte gillade och gojsade in min embossingdyna från VersaMark. Sedan var det bara att hälla över pulvret och smälta det med embossingfönen som vanligt.

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Lämna ett svar