Lawn Fawns Snow one like you

Ibland har man bara ett papper kvar av ett favoritmönsterpapper i 6×6 inch (hur nu det kan gå till 😉 ) men man vill gärna ha ut flera kort av det. Så var det för mig och ett papper ur Lawn Fawns pappersblock Into the woods. Det har ett jättefint papper med björkar på som jag ville ha ut flera kort av. Mitt svar blev då att göra en mindre scen än jag brukar göra. Jag tog en die som var snäppet mindre än 3 inch och kunde då få ut två paneler av pappret;

För att skapa lite extra intresse runt min scen så skar jag ut en Outside in stitched scalloped rectangle i silver glitterpapper och la sedan mina björkar ovanpå detta. Jag skar även ut ”snö” med samma die och fick då till min backe samt ett ställe att placera min text.

Texterna kommer från ett av mina absoluta favoritstämpelset för julen från Lawn Fawn som heter Merry messages. Det lilla kälkåkande paret är från setet Snow one like you och är färglagda med alkholbaserade pennor.

Bakgrunderna kommer från årets papperskollektion från Lawn Fawn, Favorite flannel. Björkarna blev sedan också dekorerade med glittriga paljetter som snöflingor.

För att få lite extra lyft i ett enkelt kort som detta så kan man höja mittenpanelen med 3D foam tape. Genom att bygga på höjden så får genast kortet lite mer intresse.

Hur ligger du till med årets julkort?

Inläggsförfattare: Marianne

Kortmakare med passion för "ink blending" och små söta djurstämplar. Smått besatt av allt Lawn Fawn och kan inte hjälpa att köpa söta mönsterpapper, bara för att ha dem hemma att klappa på.

Lämna ett svar