Poinsettia Background Stencil

Hej alla pysselvänner!

Nu är det lördag igen, och minsann, min egna födelsedag! Inget att skryta om, men härligt att få fylla år, särskilt som jag fyller 28 år varje år sen en tid tillbaka. Men idag visar jag inte födelsedagskort, utan det blev två julkort.

Jag har använt mig av samma stencil till bägge korten, det är den senaste med julstjärnor från Lawn Fawn, alla länkar till produkter jag använt hittar du längst ned i inlägget.

Genom att använda olika färger och även olika papper så blev resultatet helt olika!

På det här kortet så har jag använt stencilerna, ja det är 3 st i förpackningen, på kraftpapper, eller kvistpapper säger en del. Då blir färgerna lite dovare och om man kan säga så, lite mysigare på något sätt. Jag valde att heat embossa vissa detaljer i mönstret, det gjorde jag enkelt efter att jag färgat in med stenciler genom att använda en Embossing Ink pen, också den från Lawn Fawn. Då kan man verkligen vara precis med var pulvret hamnar. Dock är det viktigt att stämpelfärgen är helt torr, annars hamnar det embossingpulver överallt ändå.

Blomman på kortet är Tim Holtz/Sizzix och kom förra året om jag inte minns helt fel. Texten, Merry Christmas, kommer också den från Lawn Fawns senaste släpp.

Till det här kortet nedan valde jag vitt papper och lite somrigare färger, men jag gillar det! Även här har jag använt embossingpennan för att highlighta (ett mycket bra svenskt ord…) vissa mönsterdelar. På de olika bären och även på några av prickarna satte jag dit strasstenar från Studio Light. Texten Merry är från Tim Holtz/Sizzix och texten Christmas kommer från Lawn Fawn. Se länkar längre ned.

Måste säga att jag gillar verkligen den här stencilen från Lawn Fawn, otroligt användbar hela året, inte bara till jul. Beror ju helt på vilka färger man väljer att använda.

 

Produkter jag använt:

Önskar er en härlig pysselhelg!

/Katti

 

 

 

Inläggsförfattare: Katti

Jag är en glad och kreativ tjej med alldeles för många järn i elden! Höns, hundar och katter tar upp en stor del av min tid, övrig tid försöker jag pyssla och umgås med min familj och vänner. Två tonårsdöttrar och Make består min närmaste familj av :-) Min pysselstil skulle man nog kunna kalla lite spretig, mycket mixed media, gillar grunge och vintage men också klara glada färger! Det enda jag egentligen inte gör är kort i CAS-stil, jag får inte till det helt enkelt. Vita rena ytor är nog inte min grej!

Lämna ett svar