Snowboardande isbjörn + missa inte 40% rabatt på ALLT!

Häromsistens fyllde min gudson år och då fick det bli ett lite vintrigare födelsedagskort med My Favorite Things stämpelset Snow Much Fun. Isbjörnen är målad med alkoholbaserade pennor och jag har också tonat bokstäverna från Lawn Fawns Oliver’s Stitched ABC med pennorna. Eftersom jag inte har lika lätt som vår CAS-drottning Åsa att lämna resten vitt fick det bli Nuvo Glimmer Paste både genom en stencil med snöflingor, på ballongen och bokstäverna. Kuvertet är egengjort av mönsterpapper och We R Memory Keepers Envelope Punch Board.

Missa inte att Anna erbjuder 40% rabatt på ALLT i lager förutom Misty, Big shot och skärmaskiner. Ange koden BLACK40 i kassan. Gäller till midnatt!

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Lämna ett svar