Merry Christmas -julkort

Julkortsverkstan är i full gång! Idag visar jag två lika men lite olika kort i gröna toner!

Häng med!

Jag har använt mig av paperpad:  drops organic från Craft consortium som grund på vit kortbas. Snöstjärnorna är en liten stämpel: Small moments från Altenew: som jag embosssat med guldfärgat embossingpulver.

Texten: merry christmas är en die med text och bakgrund från spellbinders och heter: Stylish merry christmas etched dies.

Det här var mitt sista blogginlägg för Pyssloteket! Tack och bock för mig!

// Jenny – vitatulpanencreates

Inläggsförfattare: Jenny

Älskar pyssel och handarbete i de flesta former, finns det nåt bättre än att få skapa med händerna?! Tror inte det! Har scrappat sedan 2008 och tekniker och produkter har växlat genom åren. Växlar klet och kladdig mixed media med papper och sax, välkommen att följa min resa här på Pyssloteket!

Lämna ett svar