Vintriga julhälsningar med Lawn Fawns Frosty fairy friends

Halloj i snöstormen! 

Det är fullt ös i julkortsverkstan här hemma och vädret gör allt för att öka på myskänslan, det här är den bästa tiden på året!

Idag har jag två varianter av typ samma kort att bjuda på; en liten vinterscen med Frosty fairy friends och båda varianterna av Stitched hillside backdrop. Texten kommer från Hänglar & Wings set Ge mig mer jul.

Båda dessa backdrop dies är ganska enkla i formerna och kan ersättas med Stitched hillside borders eller en stadig hand och en sax. En ram kan man enkelt skapa med rektangulära dies i olika storlekar eller genom att låta kortbasen sticka ut runt om själva motivet. Jag tror att korten blir fina även utan en ram men det är en smaksak 🙂

Bakgrunderna är ett par experiment med alcohol ink som legat och mognat lite i mina oändliga högar med färdiga saker så det kändes skönt att få användning av dem till slut. Ett alternativ till detta är något mönstrat papper, tex från Craft consortiums olika ink drops-block.

Som sista piff har jag använt glossy accents och stickles lite här och där, stickles använder jag mest på snö för att få den där glittrande effekten som snö har.

 

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar