God Jul

Hej!

Idag blir det ett kort inlägg från mig då jag fortfarande har hela armen i gips och det gör väldigt ont när jag försöker pyssla. Dessutom är det pekfingervalsen som gäller när jag ska skriva och mitt tålamod tryter när det tar sån tid att skiva (haha). Jag har dock fått ihop ett litet kort i alla fall.

Jag har använt mig av kraft som bakgrund. För att få lite liv i bakgrunden använde jag en vit dyna Hero Arts -Unicorn tillsammans med Studio Light -Ink blending brushes som finns i olika storlekar. Stämpeln kommer från Aall & Create -Snow Good och jag har specialbeställt den med Anna så om ni är intresserade av den kan ni maila henne. Eftersom jag färglägger med alkoholbaserade pennor stämplar jag mina motiv med Memento -Tuxedo Black. Texten har jag embossat i vitt.

Jag önskar er en riktigt fin första advents helg!

Kram Åsa

 

 

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

Lämna ett svar