Julkransar med Magic Iris Holly Wreath och Merry Mistletoe

Idag blir det alltså julkransar med Magic Iris Holly Wreath Add-on och Merry Mistletoe från Lawn Fawn. Man kan ju faktiskt använda tillbehören, sk add-ons utan den interaktiva dien den är tänkt till. Jag har dessutom även blandat in fina papper från Maja Designs 6×6 block Traditional Christmas, den tog visst slut under Black Friday men det finns fortfarande kvar av årets kollektion Woodland. Den förstnämnda hade inte hunnit landat i min brevlåda när jag gjorde de här korten.

Jag började med att stansa ut en himla massa kransar som jag lät sitta kvar som ovan innan jag inkblendade till den färg jag vill ha. Gjorde nog minst tre stycken lager i kransarna, ibland bara olika gröna nyanser och ibland blandade jag in lite metallicpapper.

Här har jag monterat det hela direkt på en kortbas som jag sedan stänkte på. Använde förutom Holly Wreathdien rosetten från Merry Mistletoe men modifierade den genom att stansa ut två och göra rosetten dubbel, (ovanpå varandra, den ena vänd) ett tips jag fick från en video med Jennifer McGuire.

Här har jag förutom inkblendad krans även använt två olika metallicpapper, guld och grönt. Skar sedan ut paneler i två olika mönsterpapper från Maja som jag monterade kransen på. Titeln är en die och stämpel från gömmorna. Christmas har jag faktiskt klippt loss från originalstämpeln, ytterligare ett sätt att modifiera det man har hemma. Klipper utan problem i mina clearstämplar de går ju att sätta ihop igen på akrylklossen/i mistin.

Bara inkblendade kransar på det här kortet här, tre stycken har jag lagt lite omlott, limmat ihop. Ett knippe kvistar från Merry Mistle fick det bli för att göra ”hänget” i kransen. Här valde jag en enkel rosett precis som Lawn Fawn designat den, inga modifieringar som ovan här 🙂 .

 

Valde ett mönsterpapper från Maja som matta och sen en bit kraftpapper som fått stänk i olika färger och monterade det hela på en kortbas, julhälsningen kommer från ett av hÄnglar & wings stämpelset.

Ja det här var tre olika julkort med Holly Wreathdie från Lawn Fawn, vilket inspirerade dig? Jag vet iallafall vilket jag blev allra mest nöjd med!

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar