Imitera och bli inspirerad!

Vilken bra medicin för pysseltorkan att hoppa på Kattis och Mariannes utmaning Imitera mera och inspirera flera. Det gick ju ut på att skapa ett kort till en utlottad pysselkompis som gjorde samma sak till dig. Utifrån kortet du fick var uppdraget antingen att CASEa dvs copy and share everything eller att freestyla lite, dvs att inspireras men skapa mer fritt utifrån det kort du fått. Jag valde att göra både och.

Jag fick ett helt fantastiskt kort från Anna-Carin Mattsson:

För att återskapa hennes kort bestämde jag mig för att använda:

Så här blev kortet när jag ganska nära försökte återskapa Anna Carins kort. Jag tog sikte på designen, det randiga och fläckvis guldiga samt färgen.

Jag började med att spraya en bit cardstock med Shimmer spray och vanlig matt spray, exempelvis Oxides. Sedan embossade jag bakgrunden med en folder. Sedan rollade jag med en brayer över ytan med embossing ink och strödde guldembossing över. Den utstansade texten embossade jag också, och snöflingorna i glittrande vit embossing. Sen var det bara att sätta ihop och dekorera med bling och sytråd.

När jag sedan freestylade lite mer gjorde jag bakgrunden på samma sätt, men använde jag en motivstämpel från Winter Birds Lawn Fawn och metallic cardstock till texten Merry Christmas. Jag adderade också en bård under texten.

Inläggsförfattare: Karin Å

Att skapa med stämplar, dies, färg och stenciler... frågan är om det är en hobby, en terapi eller ett galet beroende. Haha! Jag skapar mest kort, men även art journal-sidor och mini-album. Jag gillar olika stilar, att prova nya grejer och att köpa allt jag villhöver! ;-P

1 reaktion på ”Imitera och bli inspirerad!

Lämna ett svar