Mer jul…

.. hur går det med julkorten? Klara? Inte börjat? Här kommer lite inspiration hur som helst!
Jag själv inspirerades av Juliana Michaels på youtube.

Korten jag visar idag bygger på en bakgrund på akvarellpapper där jag inksmooshat med distress oxide ink i färgerna Iced Spruce och Pine Needles.
Jag färgade sedan in ett akvarellpapper med Distress Oxide ink i färgen tea dye. Körde det igenom min Big Shot i embossingfoldern Cracked. (Andra embossingfoldrar med trämönster går lika bra.) Jag inkade sedan in den upphöjda sidan av embossingfoldern med oxide ink Ground Espresso och embossade det en gång till.
Jag skar sedan ner pappret i 7 mm breda remsor och monterade dem som en stjärna.

 

Blommor och blad kommer från diesetet Festive Bouquet från Sizzix/Tim Holtz.
Jag stansade ut en massa delar i akvarellpapper och målade med akvarellfärg innan jag arrangerade allting på korten.
Jag monterade delar med lim och 3d-kuddar där jag ville ha dimension.

 

Texterna är från Mama Elephant och den lilla tunna rosetten kommer från ett Pinkfresh Studio set som heter Wrap Around Elements.

Det var allt från mig idag, hoppas ni har det bra i kylan!

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar