Juligt med Lawn Fawns Magic iris holly wreath add-on

Glad Lucia!

Idag har jag två varianter av i princip samma kort. Jag föll ju förstås direkt för Lawn Fawns Magic iris holly wreath add-on när den kom och jag har stansat ut flera delar av små spillbitar. Förutom själva kransen så finns fina små bladpar, bär och en julstjärna.

Till dessa kort använde jag inte alla delar i setet utan kompletterade istället med småsaker från Magic iris birdhouse add-on, Christmas garland och Tree house.

Texterna kommer från Lawn Fawns Magic holiday messages och är stämplade på en utstansad Outside in stitched scalloped circle stackables som passar ganska perfekt i mitten på tillbehören till magic iris.

Båda korten har två lager av kransar i två olika gröna nyanser som jag försökte placera lite omlott för att få en fylligare krans, det går även att lägga till små blad eller grenar om man vill det. En del detaljer fick lite Wink of Stella och andra Glossy accents. Jag skar även ut vissa delar i glitterpapper.

Bakgrundspappret är några äldre bitar jag hittade hemma, men lite vad som helst skulle passa till dessa kransar, kanske helst något inte allt för rörigt. Testa med olika färger och motiv! Eller varför inte något enfärgat eller inkblendat?

 

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar