Snöig Oxide-himmel

Så här inför jul delar jag med  mig av ett vintrigt kort, trots att all snö som fallit över Stockholmsområdet har smält bort. Jag älskar att ink blenda med Distress Oxides – att göra läckra himlar med olika färger är en riktig favorit! Dagens kort är ett julkort från förra (!!) året, som jag uppenbarligen glömt att blogga. Efter mitt förra inlägg kan det väl vara bra att påminna om att det är bra att börja göra julkorten till nästa år I TID…? I alla fall behöver jag påminna mig själv om detta. 😉

Hur är det med er allihopa – är ni bra på att göra julkorten i tid, eller sitter ni i sista stund – som jag gjorde i år?


Materiallista:
Distress Oxides
(Chipped Sapphire, Wilted Violet, Kitsch Flamingo, Uncharted Mariner)
Tim Holtz Layering stencil Woodland
Svart cardstock
Dina Wakley Gloss spray – White
Vit Signo gelpenna
Kortbaser från Anita’s
WOW! Embossing powder – Bright white super fine
hÄnglar & Wings – Ge mig mer jul

Gott nytt pyssligt år!

 

 

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar