Julklappsetiketter

Har du blivit färdig med julkorten och undrar vad du ska göra av alla småfigurer eller spillbitar som blivit över? Då är julklappsetiketter ett förslag! Det finns flera olika dies för detta, tex från Lawn Fawn eller My Favorite Things. Till dagens blogginlägg har jag dock  använt mig av Spellbinders Santa’s Festive Circle Crew Etched Dies och Festive Ornaments Etched Dies där man skär ut olika delar och limmar ihop. Riktigt meditativt måste jag säga! Nu har jag bara skurit ut delarna i vanlig cardstock eftersom det blev lite av en massproduktion, men vill man vara mer avancerad kan man ju förstås färga in dem med distresser för att få lite mer liv.

 

Här är bilder från två tidigare blogginlägg med etiketter:

Är det något du saknar i butiken är det som vanligt bara att mejla en förbeställning till Anna!

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Lämna ett svar