Dags för bakade presenter

Tänkte visa hur man kan göra en ”treat bag topper” med produkter från My Favorite Things och Lawn Fawn. Nu har det ju precis varit julafton men dessa går ju att använda året runt till gå-bort-presenter eller födelsedagspresenter. Jag bestämde mig denna gång för att ge bort lite hembakat i present och då är det ju lite extra kul att kunna dekorera påsen med något speciellt.

Jag letade upp en gammal die från My Favorite Things i mina gömmor som heter Treat Bag Topper. Den skär ut en form med handtag som man viker runt själva påsen. Jag satte fast mina med dubbelhäftande tejp men man kan lika gärna häfta fast den. Perfekt sätt att göra av med lite mönsterpapper som vi nog alla har liggande i gömmorna ;), i mitt fall Let it shine från Lawn Fawn. Med tanke på att presenten var hembakade kakor så valde jag att använda Lawn Fawn setet A creature was stirring ihop med matchande dies.

Jag byggde en liten scen med de bakande mössen och satte sedan fast hälsningen med en banner längst upp ”Let’s bake the world a better place” 🙂

På baksidan kan man se att det sticker ut en liten banner, på den så skrev jag en god jul hälsning till mottagaren.

Vissa figurer limmades direkt på bakgrunden, andra sattes fast med skumtejp.

Bannern kommer från Lawn Fawn och heter Everyday Sentiment Banners.

Några av figurerna fick även lite Prisma glitter på sig. Enkelt att få dit på rätt ställe med en limpenna eller ett lim med en spetsig pip. Sedan är det bara att hälla på och låta torka. Överflödet hälls sedan tillbaka i burken.

Jag gjorde även två kort med detta set, inspirerade av Audrey och Chari i Lawn Fawns designteam;

Här har jag använt mig av Stitched Snowflake backdrop som jag färgat in med lite Distress Oxide ink. Jag tog sedan en bit överblivet mönsterpapper (Let it shine 6×6 block) och en remsa med guldglitterpapper och byggde sedan min scen.

Här har jag använt mig av Peekabo backdrop die och mer mönsterpapper från Let it shine. Jag stämplade hälsningarna direkt på bakgrunden med Lawn Fawn inks.

Bästa tiden på året att göra julkort tycker jag är nu, när man är omgiven av all juldekoration och julmusiken skvalar ur högtalarna. Jag lär nog fortsätta göra julkort in i januari, så har jag redan en färdig bunt för nästa år. Önskar er en trevlig fortsättning på helgerna.

Inläggsförfattare: Marianne

Kortmakare med passion för "ink blending" och små söta djurstämplar. Smått besatt av allt Lawn Fawn och kan inte hjälpa att köpa söta mönsterpapper, bara för att ha dem hemma att klappa på.

Lämna ett svar