Dina Wakley Gloss Spray bakgrunder!

Idag har jag lekt med gloss spray, stenciler och medium för att skapa lite bakgrunder att bygga gratulationskort på!

Här har jag använt Distress Texture paste Black Opaque ihop med en stencil från mina gömmor. När texture pasten hade torkat målade jag lite på den med Dinas Scribble sticks och blötte sedan upp med vatten för att få ett mjukare resultat.

Texten Celebrate kommer från ett set från Crafters Companion. Setet innehåller både stämpeln Celebrate och texten ”with style”, men här har jag istället valt att använda text från Lawn Fawn.
”Let´s” kommer från setet Fangtastic friends och ”Your birthday” kommer från Yappy Birthday.

Exakt samma princip här men med andra färger. På bakgrunden har jag också limmat fast lite tissue paper med Soft matte gel.

Texten celebrate har jag stämplat med distress oxide. Tissuepappret kommer från Tim Holtz Typeset.

Även här använde jag tissuepaper fast från Botanical. Här färglade jag också lite med Dina´s Scribble Sticks.

 

Det var allt för idag! Hoppas ni har en fin start på det nya året!
Jag kommer ta en lite paus i bloggandet en tid framöver och hämta lite krafter, men vi kanske ses igen i framtiden!

I helgen sker flytten av Pyssloteket till nya lagerlokaler. Under tiden (v.52 till v.2) kommer inga ordrar att plockas.

Det går dock bra att lägga beställningar som sedan plockas och skickas i tur och ordning!

Kram på er alla!

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar