All my heart, Porcupine for you och Heart Garden stencil

Lawn Fawns senaste släpp, Valentines-släppet som kom i december, bjöd på några härliga godingar som jag vill inspirera med idag;

Jag började med att göra två bakgrunder med den nya stencilen, en horisontell och en vertikal. Jag använde mig av Distress Ink i blått, grönt, rosa, gul och orange. Jag brukar experimentera lite med de olika färgerna så att jag inte använder samma hela tiden men, vissa favoriter får man ju helt klart. Gräset och stjälkarna har blivit infärgade med Twisted Citron, Mowed Lawn och Rustic Wilderness. Blommorna har fått Squeezed Lemonade, Mustard Seed, Wild Honey och Kitsch Flamingo. Himlen är gjord med en molnstencil och Salty Ocean. När jag ändå höll på att ink blenda så passade jag på att färga in kanterna av kortbasen också, ett tips jag plockade upp från Lawn Fawns Create with us gratis online-klass på Youtube (rekommenderas starkt om man vill ha tips på hur man ska använda deras set).

För detta kort så hade jag även skurit ut delar av hälsningen med Henry’s ABC. Dessa färgade jag också in med lite Kitsch Flamingo och med hjälp av en limpenna så fick dessa även lite Prisma Glitter på sig.

Musen med ballongen och hjärtana är färglagda med alkoholbaserade pennor och fästa med 3D foam tejp.

Den sista delen av hälsningen heat embossade jag på lite grön cardstock med vitt embossingpulver och fäste över bokstäverna. Tycker det går bra att läsa hälsningen ändå även om man täcker över den lite.

Nästa kort använde jag de söta piggsvinen från Porcupine for you add-on. Tyckte att detta set hade bra hälsningar som inte bara var inriktade på alla hjärtans dag utan det går att använda till annat. Och så hade de roliga grejor för piggsvinen att hålla också som en mobiltelefon, ett kort, ett hjärta, en blomma, etc.

Jag färglade mina figurer med alkholbaserade pennor och fäste dem med 3d foam tejp. Jag lånade även ett hjärta från All my hearts för att placera mellan dem. Något som var kul med detta set var att diesen inkluderar en die så man kan skära ut tassarna på det stora piggsvinet så det enkelt kan hålla i alla de medföljande grejorna. Man måste inte använda det utan kan använda det om man vill. Här gjorde jag det och placerade kortet under den ena tassen.

Vad gillade du i det senaste släppet från Lawn Fawn?

Inläggsförfattare: Marianne

Kortmakare med passion för "ink blending" och små söta djurstämplar. Smått besatt av allt Lawn Fawn och kan inte hjälpa att köpa söta mönsterpapper, bara för att ha dem hemma att klappa på.

Lämna ett svar