Lawn Fawns Yappy birthday på två sätt

Idag har jag två kort med stämplar från Lawn Fawns Yappy birthday och Yappy birthday add-on. Båda korten har bakgrunder med MFT Cloud stencil och Distress Oxide Salvaged patina samt bokstäver från Lawn Fawns Cole’s ABCs.

Förutom ovan nämnda produkter har jag en utstansad gräskant med grön cardstock. Just denna gräskant kommer från MFT och heter Slimline grassy hills men det finns verkligen en uppsjö av snarlika varianter från olika tillverkare. Lawn Fawn har ett antal och även stenciler som skulle fungera lika bra med lite planering och maskning.

Det här kortet blev en platform pop-up som jag hade halvfärdig. Det gick ganska snabbt och enkelt att sätta ihop allt när själva plattformen var klar och bara väntade på ett tillfälle att användas. Bakgrunden är utskuren med Platform pop-up add-on.

Staketet kommer från MFT och heter Spooky fence men jag tror kanske att den är discontinued. Lawn Fawn har ett par dies med staket också som kan beställas.

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar