Alla hjärtans-säsongen har börjat!

Hej och hå!

Tiden rusar och snart är det alla hjärtans dag och dessutom fettisdagen, vilken kalasvecka vi har framför oss!

I lika god tid som vanligt har jag börjat komma igång lite smått med alla hjärtans dag-korten, nu räcker det väl egentligen med ett för min egen del men det är ju lite mysigt att göra fler om det råkar komma några bra idéer!

Detta kort blev ganska enkelt där bakgrunden består av ett ink-blendat hjärta och ett stämplat motiv samt en embossad text.

Bakgrunden gjorde jag med en stencil från WOW! Som heter Confetti heart, det finns säkert fler alternativ och om inte annat är det ganska enkelt att göra en själv med ett kopieringspapper eller liknande.

Jag valde två mörkare blå oxides; Chipped sapphire och Blueprint sketch och sedan skvätte jag lite Dylusions ink spray White linen och glittriga vattenfärger från Gansai Tambis Starry colors.

Motivet kommer från Lawn Fawn Happy hugs och texten hittade jag i ett äldre set från MFT som heter Wish you were hare. Texten embossade jag med Altenews embossingpulver i färgen Platinum.

De två små hjärtanen hittade jag från ett tidigare projekt och vet tyvärr inte från vilket set de kommer. De fick lite Glossy Accents från Ranger som final touch.

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar