Hjärtlig CAS med Lawn Fawn

Hej alla pysslare!

Idag bjuder jag på hjärtlig inspiration här i bloggen. Jag har använt mig av produkter från Lawn Fawn. Hoppas att ni hittar något ni blir inspirerade av inför Alla hjärtans dag t.ex.

Först ut ett kort just till Alla hjärtans dag. Jag kände att jag ville göra ett lite otraditionellt kort för tillfället i fråga så det fick bli ett blått kort. Stämplarna med tillhörande dies är Mice on ice och texten Valentine´s day kommer från Scent with Love Add-On. Distress Oxiderna jag har använt är Tumbled Glass och Salty Ocean. Sen tog jag stencilen Snowflake Background och dynan Hero Arts -Pigment Ink Pad -Unicorn för att få lite liv i bakgrunden.

Nästa kort ut även det ett Alla hjärtans dag kort. Underbara stencilen Cloudy stencil tillsammans med Kitsch Flamingo fick bli bakgrunden. Stämplarna kommer från Fly high och texten Scent with Love Add-On.

Till det tredje kortet har jag använt mig av den söta musen och texten från All My Heart mot en liten bakgrund i rosa (Kitsch Flamingo åter igen).

Sist ut ett födelsedagskort med hjälp av stencilen Heart Wreath. Den är så användbar till många olika tillfällen. I skrivande stund finns det en kvar så skynda skynda om du är sugen på den.

Hoppas att du hittade någon inspiration i min CAS-kavalkad idag.

Ha en fin helg med många pysseltimmar!

Kram Åsa

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

Lämna ett svar