Ett tackkort med nästan bara Altenew

Ibland scrollar jag förbi något tjusigt lite i all hast och gör någon sorts mental notering om att “det där var ju snyggt, det borde jag göra nån gång” och sen får den där lilla noteringen ligga och gro en stund för att till slut bli något färdigt. För min del blir det oftast ett kort men ibland kan det bli något annat. Hur som helst, jag tror att det här kortet är resultatet av en eller flera förbiscrollade alster som legat och grott tills jag bläddrade igenom min pärm med stenciler och såg den gamla godingen Leaf burst från Altenew. Det är nog en av mina favoriter som jag ofta tänker att jag borde använda mer än vad jag gör.

Jag tog i alla fall fram den och skred till verket. 

Jag valde att använda Oxides i färgerna Fossilized amber och Picked raspberry, tillsammans blir det en fin orange i övergången, win-win!

I mitten på kortet satte jag Altenews die Simply thank you som jag stansat ut i mörkbrunt och Altenews Brushed copper metallic cardstock. Sist av allt fäste jag genomskinliga halvpärlor (typ dessa från Craft consortium eller dessa från MemoryBox) på utvalda ställen och monterade allt på en färdig kortbas i kraft-papper.

Det här känns som en design som kan varieras i oändlighet, nu ska jag bara komma ihåg den tills nästa gång jag fastnat med inspirationen 😉

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar