Mera Ta-Da! Diorama!

men nu lovar jag att det här blir det sista inlägget med den härliga interaktiva dien från Lawn Fawn…  på ett tag iallafall… tills jag får ett nytt skov igen!  🙂

Den här gången har jag gjort ”fönstret” med dies jag sedan länge har i gömmorna, som ett hjärta, en stjärna och oval. (den sista var allt lite klurig att få rak och centrerad så den skippar jag nog igen MEN om du inte testar kommer du aldrig få veta om det går eller ej)

Jag har använt möss från de set jag har, All my heart  som är rätt nytt och Dandy Day, Bubbles of Joy och Mice On Ice som har några år på nacken.  Träden och huset som kommer längre ner kommer från setet Happy Village, molnen kommer från Ta-Da!dien och sen har jag använt både Grassy Hillside insert och Hillside insert.

Till hjärtfönstret har jag stansat ut en ram med två av diesen i mitt hjärtdieset. Vill du göra det lättare för dig och slippa snygga till öppningen så finns det ju ett hjärtfönster med stitched ram och allt som tillbehör till Ta-Da! Dioramadien som heter Heart Window Add On.

Nu plockade jag även fram mina stjärndies från anno dazumal men det finns liknande även nuförtiden tex från Hero Arts. Vill minnas att det finns fler men kan inte komma på tillverkare just nu, överhuvudtaget är de där ”stackable” diesen (alltså innehåller fler storlekar som kan staplas på varandra) riktigt användbara, Hero Arts har ju även hjärtan ,cirklar och andra former.

Mönsterpapper från gömmorna, ingen aning om designer eller tillverkare…tyvärr.

Till sist den som var lite klurigare men får duga och jag visar den ändå.

som ni kanske ser så är ovalen på sniskan… Embossade ramen runt med en snöflingefolder för lite effekt.

När jag vet vem som ska få kortet och i vilket syfte fixar jag det då med en grattisdie eller stämplad banner.

Hoppas ni med mina Ta-Da! Dioramainlägg blivit inspirerade att testa fler varianter än de ”tänkta”.

Pyssla lugnt så ses vi om ett par veckor med något helt annat!

 

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar