Liljekonvaljer från Lawn Fawn

Äntligen är sportlovet passerat för familjens del och det betyder att våren är på väg. Hurra. Finns ju inget bättre sätt att fira det än med lite vårblommor, denna gång med Lawn Fawns nya släpp och dien Lovely Lily of the Valley;

Jag tyckte denna lilla die var supersöt och pysslade ganska snabbt ihop två varianter med denna;

Senaste släppet från Lawn Fawn bjöd på ett av de sötaste mönsterpapper jag sett på länge, Rainbow ever after. Så här i efterhand känner jag till och med, ”skulle köpt 2 block ;)” men det går ju fortfarande att göra något åt. Jag ville göra ett snabbt kort med mönsterpapper ihop med blommorna, endast utskurna ur grönt cardstock med vita blommor.

För att göra kortet lite mer speciellt valde jag Outside in stitched scalloped rectangle die. Den största dien i det sättet passar precis på ett amerikanskt A2-kort som är 4 1/4 och 5 1/2 inch. Jag dekorerade sedan med en stitched banner som faktiskt kommer från Ta-Da Diorama Heart Window add-on.

På kort nummer två så ville jag använda en bakgrund med starkare färg. Jag plockade fram en panel som jag heat embossat med Hero Arts bakgrundsstämpel Overlapping Hexagon och guld embossingpulver. För att färglägga denna panel så använde jag mig av Lindy´s Magicals, dessa färger från setet Enchanted Forest.

För att lyfta blommorna från bakgrunden så använde jag mig av 3d foam squares från Scrapbook Adhesives. En liten kudde passade perfekt under blomman och lyfte dem precis lagom från bakgrunden.

Hälsningen kommer från setet Everyday Sentiments Strips från Hero Arts och är utskuren med den matchande dien Fancy Die – Sentiment Strips. Det setet ihop är väldigt bra för du kan stämpla alla texterna på en gång och skära ut dem samtidigt med en die.

Nu ska jag kolla in resten av godbitarna jag köpte från Lawn Fawns vårsläpp. Vilka blev dina favoriter?

Inläggsförfattare: Marianne

Kortmakare med passion för "ink blending" och små söta djurstämplar. Smått besatt av allt Lawn Fawn och kan inte hjälpa att köpa söta mönsterpapper, bara för att ha dem hemma att klappa på.

Lämna ett svar