Happy howlowee..dding

I höstas gjorde jag ett kort med ena hunden i setet Happy howloween från Lawn Fawn och en massa olika kostymer. Det såg ut så här:

Jag grävde fram alla möjliga gamla set och fick två hundar över som av en händelse också råkade vara “utklädda” till brudpar.. 

Så det blev ett bröllopskort med en enkel bakgrund och det som tog mest tid var att hitta en bra och passande text. Till slut bläddrade jag förbi Happy forevering från Colorado craft companys serie Lovely legs. Texten var perfekt och mitt kort kunde äntligen bli klart, efter ett par månader på skrivbordet.

Kostymerna till paret hittade jag i Bicycle built for you (också från Lawn Fawn), bakgrunden är gjord med en hjärtstencil från MFT (heart extraordinarie stencil) och Distress Oxide i färgen Lost Shadow. På detta skvätte jag lite glittrig akvarellfärg från Gansai tambi Starry colors och som final touch använde jag lite Wink of stella och Glossy accents här och där.

 

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar