Hope your day is the GOAT

Nu är födelsedagssäsongen på ingång och kortmakeriet borde vara lite mer i högvarv känner jag. Det brukar hjälpa att börja med något och väcka kreativiteten men ibland kan det vara svårt, testa en utmaning eller leta reda på någon stämpel du vill använda. Många gånger hittar jag inspiration bland tillverkarens exempelbilder, framförallt hos Lawn Fawn som brukar ha ett ganska gediget urval.

Jag har haft Lawn Fawns You goat this liggande lite väl länge och kände att det var dags att i alla fall färglägga några av de söta getterna, det slutade med ett födelsedagskort där jag även använt några blommor ur Lawn Fawns Simply celebrate samt en hög med paket som jag hade färdiga. Tror att det kommer från ett äldre julset, kanske Toboggan together.

Texten kommer från You goat this och Offset sayings: birthday som jag heat-embossade med WOWs Metalline himalayan musk.

För att bygga min lilla scen använde jag en die från Mama Elephant som heter Comic cover basic, Lawn fawn har en liknande som heter Peekaboo backdrop.

I rutorna har jag använt Lawn Fawns Hillside stencils och Distress oxide i blått och grönt samt lite färgstänk med skimmer (Gansai tambis Starry colors-palett).

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar