Lawn Fawn -Special Delivery

Halloj alla pysselvänner!

Händer det att ni köper t.ex. ett stämpelset som ni ser och gillar men att det sen av någon konstig anledning inte blir använt? Misstänker att jag inte är ensam om detta fenomen. Jag bestämde mig för att titta igenom mina lådor med stämplar efter dessa oanvända set. Jag hittade bl.a. Lawn Fawns Special Delivery som jag bestämde mig för att använda till dagens inlägg.

Jag började att göra en molnbakgrund med stencilen Lawn Fawn -Cloudy och Oxiderna Kitsch Flamingo, Scattered Straw och Cracked Pistachio. Jag stämplade ugglorna med Memento -Tuxedo Black för att kunna färglägga med alkoholbaserade pennor. För att få lite mer liv i kortet använde jag en die från Lawn Fawn -Puffy Cloud Border och fäste på 3D-kuddar överst och nederst på kortet.

Texterna kommer också från Lawn Fawn och heter Big Scripty Words med koordinerade dies till.

Trevlig helg!

Kram Åsa

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

Lämna ett svar