Sockersött

Innan vi ens slickat det sista frimärket på våra julkort så hängde de där och var frestande, Lawns Fawns Alla hjärtans-kollektion. Även om åsikterna går isär om Alla Hjärtans dag som högtid så går det inte förneka att det finns en hel del sött. Och man är ju inte tvungen att göra Alla Hjärtans-kort med dem.

Mina favoriter från det här släppet var ”Rawr” och ”Sweet friend” som jag använt nedan. Förutom stämplarna från Lawn Fawn har jag till första kortet använt Cole’s ABC från LF och ”Grid window” från Mama Elephant (på väg hem i skrivande stund men kan tyvärr inte länka ännu).

Till kort nr 2 gjorde jag en bakgrund med vattenfärger på Canson XL och stansade sen ut hjärtan med en Memorybox die, Triple stitched heart. You’re sweet är en die från LF.

Bakgrunden på det sista kortet är gjort med Alcohol inks från Ranger, en produkt som Anna tyvärr inte har. MEN jag såg Tim Holtz demonstrera en teknik som ger liknande utseende med Distress oxides. Kom tillbaka i eftermiddag så ska jag visa 😉 Förutom ”Rawr” så har jag använt stämplar från ”Elphie selfie” och till insidan använde jag en text från ”Hang in there

Tack för titten! / Babsan

Post Author: Gunilla

Gunilla
Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Kommentera