Hello, thanks and Hooray!

Godmorgon! Då var det torsdag igen och den här veckan är jag med på att det är just torsdag och därmed min tur! Idag ligger tyngdpunkten på lite, för butiken, nya produkter, både dies och papper.

Här har jag använt papper från 6×6 blocket  Capsule Geometric kraft från Papermania. Kraftfärgade papper med helt galna färger, lite åt neonhållet. Jag gillar dem! Strålarna i bakgrunden är distress oxide fired brick med en stencil från Altenew som heter Warp Speed. Den tog tyvärr slut direkt, men kommer med all sannolikhet in igen. Thanks är en die i tvåpack tillsammans med ”hello” från My Favorite things som jag stansade ut i guldfoil cardstock och foam och monterade ovanpå varandra för att få lite dimension.
Den vita panelen stansade jag ut i neenah papper med stitched rectangle från Lawn Fawn.

Här är ett till kort med samma princip men panelen med mönsterpapper är större. Jag hade inget matchande blått cardstock till min bakgrund så jag målade en med mina copic markers. Hooray är en die från My favorite things som även här stansades u både guldfoil cardstock och foam. ”It´s your day” embossade jag i vitt hero arts embossingpulver på samma blå bakgrund som panelen. Stämpeln är en textstämpel ifrån Lawn Fawns Rub-a-dub-dub set.

Sist men inte minst är ett kort med layering stamps från Altenew. När de kom var jag helt såld men ni vet själva hur det är, i samma takt som det kommer nytt så tappar man lite det gamla. Köpte på mig det här setet för ett par veckor sedan och jag fick en nytändning. Det blir ju såååååå fint med så lite ansträngning! Det går att göra på frihand med med en MISTI eller annat stämpelverktyg går det så mycket fortare och slutresultatet blir så mycket bättre. Det här setet är tyvärr slut just nu, det heter Sweet rose bouquet, men det finns många andra fantastiska set. Varför inte lite violer såhär på vårkanten?  Altenew har dessutom stämpeldynor i fyrpack som är färgkoordinerade och klara, bara stämpla på i lager!

”Hello” är dien som kommer i tvåpack från MFT tillsammans med ”thanks”.  Även här valde jag guldfoil och foam under för dimension. Det silvriga pappret är glitter cardstock från american crafts.

Ni har väl sett att den mindre versionen av timpans stamp platform finns i butiken just nu? Lite smidigare, men lika bra som den stora. =)

Just nu pågår Pysslotekets insamling till Barnens Ö! Allt pysselrelaterat som du inte använder och tror att barnens Ö kan ha glädje av kan du mellan 24/4 och 5/5 lämna in på pyssloteket så ser Anna till att det kommer dit det ska! Perfekt tillfälle att bli av med allt man samlat på sig som man aldrig kommer använda. HÄR kan du läsa mer!

Glöm inte heller att det såhär i vår/helgdagar och snart sommartider är klokt att kasta ett öga på de aktuella öppettiderna innan man planerar ett besök. Det kan skilja lite från det normala!

Öppettider valborg:
Måndag 30/4 stängt
Tisdag 1/5 stängt

Öppettider kristihimmelfärd:
Torsdag 10/5 stängt
Fredag 11/5 11-15
Lördag 12/5 11-15

Öppettider 2018:
Mån Stängt
Tis 11-18
Ons 11-18
Tors 11-18
Fre 11-18
Lör 11-15
Sön Stängt

Ha det så gott!

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar