Ett par kort med G45

Hej på er =) Håller ni som jag på att smälta bort? Det är underbart med värme, men det kan bli för mycket av det goda också… vilket jag tycker nu. Orken att göra något vettigt finns inte. Sol och bad är det som gäller. Har i alla fall lyckats pyssla ihop ett par kort där jag använt mig enbart av kortstommar, Graphic 45 papper samt en stämpel från 49 and Market. Stämpel heter Pascale´s formula.

Gillar du att sitta och klippa ut dekorationer ut mönstrade papper är G45 pappern perfekta! I shopen finns flera olika 8×8  pappersblock med Graphic45.

Så här blev mina kort där jag använt mig av Imagine serien.

För att skapa liv i kortet har jag byggt de utklippta dekorationerna lager på lager med hjälp av 3D kuddar. På bakgrunden har jag stämplat med stämpeln från 49 and Market. Det har jag sedan embossat med clear embossingpulver från Ranger för att få det att poppa lite mer. Jag har även använt mig av en oval chipboard ram från Wycinanka. Nedan en detaljbild på 3D effekten.

Nästa kort är lite enklare i sitt utförande. Här har jag stämplat med samma stämpel på bakgrundspappert och klippt dekorationer som fått bygga upp själva kortet, men det är allt. Ja, och så några paljetter förstås ;). Det passar ju till allt!

Även här en liten detaljbild för att visa 3D effekten. Dessa kort går nog inte att lägga i ett kuvert… Det var allt från mig denna gång! På återseende =)

 

Inläggsförfattare: Maja

Maja
Blommig layoutmakare som ibland även gör lite annat pyssel med papper.

Kommentera