Prickigt värre

I veckan ägnade jag ett par kvällar åt att fylla på kortförrådet, som snabbt sinat efter sommarens alla kalas. Jag utgick från Altenews Watercolor dots, som kan användas både som bakgrundsstämpel och i en mer framträdande roll på alstret.

På första kortet har jag vitembossat dotsen och sedan färgat in bakgrunden med distress oxides. Concord & 9ths Say Hello har jag skurit ut ett par gånger i svart cardstock för att få lite mer dimension. Därefter har jag avslutat med lite bling.

På det här kortet har jag stämplat i olika gråa nyanser av dye ink. Bakgrunden är sedan monterad på foam för att få lite höjd. Love ingår i Mama Elephants die Tri Window Cover och är utstansat i en mörkgrå, glittrig cardstock.

Här en regnbågsstämpling där jag sedan har gjort två kort av bakgrunden genom att dela på den diagonalt. Hugs är en die från My Favorite Things.

Här har jag använt mig av samma teknik som på det första kortet. Happy Birthday kommer från My Favorite Things.

Ännu ett regnbågskort, men här stämplat med Altenews Mega Greetings i svart, krispig färg från Versafine och sedan målat med lite Wink of Stella.

Avslutningsvis två ombrekort, ett i smaragdgrönt och ett i grönt. Love & Hugs kommer från Concord & 9ths set Love & Hugs.

Hoppas du fick lite inspiration av dagens kort. Nu är ordningen återställd och Anna tillbaka i butiken. Saknar du något i webbshoppen, mejla henne på anna@pyssloteket.se så kan hon säkert ta hem det åt dig! Aktuella öppettider till butiken hittar du längst ner i webbshoppen.

Inläggsförfattare: Caroline

Caroline
Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: hmmmm… allt??! :D

Kommentera