Stars

Idag kommer mitt första bidrag till månadens tema tillika ett bidrag till #likaolika. Jag har gjort ett kort med de fina samstämda mönsterpapperna från KaiserCraft serie Beach Shack.

Jag älskar verkligen stämpeln från ett stämpelset som jag vid urvalet till sortimentet i butiken först ratade… Letter It Clear Stamp Birthday från Ranger. Tur det finns kunder som är klokare och specialbeställer!

Cirkeln blev över när jag gjorde korten jag visade förra gången, den fick bli kapad och ”bära” titeln. Stjärnorna gjorde jag genom att stacka utstansade stjärnor i olika storlekar med Powglitterpapper, en rhinestone för lite extra bling som pricken över i:et

Scrappa lugnt så ses vi igen om ett par veckor!

Inläggsförfattare: Karin

Karin
Nollåtta i Värmlandsexil sedan 17 år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Kommentera