Glittrigt med Altenew Leaf Canopy

Till detta kort har jag använt mig av Altenews stämpelset Leaf Canopy som jag stämplat och embossat med Lawn Fawns Rose Gold-embossingpulver. Jag har även använt samma embossingpulver på “bakgrunden” för att få in lite mer färg i kortet.

Själva motivet är målat med akvarellfärger ovanpå embossingen och pappret jag använt mig av är Strathmore-Bristol Smooth, det tål ju inte riktigt lika mycket vatten som canson men är så slätt och fint.

Jag skar ut två Simply Thank you i vit cardstock som jag limmade ihop för att få lite dimension och avslutade med ett lager i silverglitter.

Slutligen satte jag fast lite paljetter och målade alla blad med clear wink of stella. Maximalt med glitter och glans!

 

Inläggsförfattare: Therese

Therese
En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Altenew, Lawn Fawn, Mama Elephant och Hero Arts.

Kommentera