Kortparad

Nu kommer det en kortparad från mig igen, den här gången med Mama Elepahnts Yappy Woofmas. Jag, som utpräglad hundmänniska, tycker det är bra att ME balanserar upp sitt utbud av katter med lite söta hundar emellanåt och det här setet var ett måste för mig.

På sistone har jag sett en del sk window slider cards på nätet gjorda med en speciell die för ändamålet. ”Hur svårt kan det vara?” tänkte jag och gjorde ett efter eget huvud. Riktigt bra blev det också om jag får säga det själv. Förutom Yappy har jag använt stämplar från Santa’s sleigh och mönsterpapper från Lawn fawn.

Till nästa kort har jag kombinerat Yappy med en dörrdie från Lawn fawn som heter Shut the front door. Hunden i kransen bara tiggde ju om det! Mönsterpappret är Lawn fawns Knit picky fall.

Kort nummer tre är väldigt enkelt: en embossad panel och en ack så oskyldig (?) liten hund. Embossingfoldern kommer från Darice och har några år på nacken men det finns ju andra snygga, t ex den här med svenska (!) jultexter.

Sist men inte minst ett enlagerskort där jag maskat ihop några av motiven från Yappy direkt på kortbasen och färglagt dem med mina Copics. Texten kommer från Scripty Christmas.

På tal om Copics: Om du är sugen på att testa alkoholbaserade pennor så har Anna tagit hem Altenew’s markers. DT-Tettiz, som har erfarenhet av både Copics och Promarkers, har prövat och verkar nöjd. Pennorna hittar du här och ett jämförelseinlägg om Copics/Promarkers/Altenew hittar du här.

Inläggsförfattare: Gunilla

Gunilla
Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Kommentera