Vänner!

Jag har precis fyllt år och haft lite kalas för familj och vänner! Jag insåg hur lyckligt lottad jag är som har så många fina vänner i mitt liv, så idag bjuder jag på ett kort i deras ära! =)

Stämplarna kommer från Mama Elephant och söta underbara setet Ella and friends. Det ligger just nu en bundle med stämplar och dies i REA-kategorin. Mycket bra pris och bara ett set kvar! Jag återkommer ofta till just det här setet och alla de kombinationer som det kan bjuda på

Jag stansade ut tre cirklar och lät elefanten kika ut genom det ena hålet. (hela elefanten är monterad på insidan av kortet medan ytterligare ett lager av elefantens huvud sitter fast monterat i hålet. När kortet är stängt ser det ut som den kikar ut och är en och samma) Galaxypappren kommer från Altenew och blocket ” Celestial”.
”You´re the best friend..” kommer från Everything but basic friendship från MFT.

Här ser man mer av pappret. Jag la till en svart tunn remsa av cardstock så elefanten hade något att stå på. Embossade en text från setet med Hero Arts White pulver.

Missa nu inte att nypa det sista setet som du hittar HÄR! Det är mycket användbart!

Du prenumererar väl på nyhetsbrevet? Jag kan inget säga mer än det kan löna sig ordentligt framöver…

Inläggsförfattare: Malin

Malin
Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, två sjuåringar och massor av dammråttor. Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och penny black och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Kommentera