Pappersmani

Jag försöker hålla mig ifrån att köpa mönsterpapper eftersom de allt som oftast bara blir liggande oanvända i en hög (alternativt så skär jag en liten remsa eller två ur varje). Men sen så kommer det då och då en serie som jag helt enkelt inte kan motstå och det är precis vad som hände förra veckan: jag blev blixtförälskad i Color Kaleidoscope från American Crafts. Inte nog med att jag blev förälskad och tog hem och klappade på det – jag gjorde 15 kort på två dagar! Jag minns inte när det hände senast.

Korten har inga egentliga motiv eftersom jag ville att pappret skulle vara huvudfokus och för att göra mönstret rättvisa så blev det flera olika storlekar. (Ni har väl inte missat att färgade kort & kuvert nu finns i 6-pack för 29:-?! Perfekt om man bara vill ha några få kulörta kortbaser.  Gamla bokstäver, enamel dots, och stickers från gömmorna (t ex Tim Holtz’ ”Snarky stickers”) fick blir dekoration.

Hoppas ni alla har en riktigt skön & solig påskafton!

Inläggsförfattare: Gunilla

Gunilla
Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

1 reaktion på ”Pappersmani

    Profilbild

    Inga

    (21 april, 2019 kl. 06:34)

    Ja, det var väldigt fina papper, sen har du gjort otroligt fina och TREVLIGA kort,!!

Kommentera