Grönt och glatt

Jag föll stenhårt för dessa stämplar när Lawn Fawn släppte sin vårkollektion – Be hap-pea – och var snabb som en iller att förbeställa dem. Detta är det första kortet jag gjorde med stämplarna, och fler kommer det att bli!

När jag beställde stämplarna så beställde jag också diesen – pilliga att använda ibland, men jag blir alltid så nöjd med resultatet! Med sax skulle de stackars små ärtorna bli av med både armar och ben, misstänker jag. 🙂

Bakgrunden är gjord med Altenews watercoloursakvarellpapper och motiven är stämplade med Memento Tuxedo blackNeenah cardstock och färglagda med Altenew artist markers. För att montera ihop kortet använde jag dels Lawn Fawns egna limtub och 3D-kuddar för få till lite nivåskillnad i allt det gröna.

Fineliner? Jodå, den fick vara med den här gången också! Lite kompletterande text och en ram runt kortet och sen var jag nöjd. 🙂 Visst ÄR de söta, de däringa ärtorna?

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Tettiz
Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Till vardags lärare och håller även kurser på Pyssloteket i allt från scrapbooking, kortmakeri, art journaling till ATC-skapande. :)

Kommentera