Live, create, tell your story

Hej allihop! Då var det min tur att inspirera här i bloggen igen. Vi har tema kärlek/romantik här i bloggen i maj och här kommer min tolkning av det förstnämnda, nämligen min kärlek till denna hobby.

Det finns så mycket kring denna hobby som hjälper oss i livet och jag har fokuserat på två av dessa när jag skapade dessa tags. Den första fokuserar på skaparglädjen, friheten och lugnet inom mig medan den andra är en manifestation för alla vänskapsband vår hobby skapar.

Båda dessa tags är ganska stora, det är Dina Wakley Medias White tags i storleken 4,125×8,5 inches. På den första tagen har jag skrapat på crackle paste med en palettkniv innan jag gick loss med mitt favoritmedium, akrylfärger. Här är färgen fingermålad och utspädd med lite vatten för att skapa mjuka övergångar samt för att få färgen lite mer transparent. Jag har även använt min nya favoritstencil, Big Squovals från Dina Wakley Media, för att skapa de vita fälten. Dessa fält har jag även förstärkt genom att rita runt dem lite slarvigt med både en vattenlöslig grafitpenna och med en tunn Posca-penna.

Den härliga farbrorn är en Paper Doll från Tim Holtz. Hans vingar är Scribbly Wings från Dina Wakley Media uppstämplade på Tissue Paper. I övrigt har jag dekorerat tagen med sytråd, tiny attachers, punchinella och Small Talk Stickers.

Den andra tagen är skapad på ungefär samma sätt, det är akrylfärger utspädda med lite vatten i bakgrunden. Stencilen jag har använt är från TCW. Jag skapar just nu en hel del med gamla vintage papper och jag älskar att kombinera dessa med färgstarka färger som kontrast. Förutom gamla papper har jag använt Tissue Paper och Washi Tape från Tim Holtz.

Både fotot (stickers) och citatet kommer från Finnabairs Art Daily kollektion som inte just nu lagerförs i butiken, men är det något ni är intresserade av dessa så maila info@pyssloteket.se så kan Anna ta hem dem åt er. I övrigt har jag dekorerat med sytråd och superfina trollsländor från Wycinanka.

Live, create, tell your story! Kram Susanne

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne
Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Kommentera