Tema: Kärlek och romantik

Så har det blivit min tur att tolka maj månads tema ”Kärlek och romantik”. Tankarna hamnade hela tiden på att det skulle vara traditionellt puttenuttigt och lite ryschpyschigt (så inte jag) men sen snavade jag över några bilder från vårt bröllop – det var ju varken puttigt eller ryschigt. Mitt kort idag är alltså helt enkelt en tolkning av mitt eget bröllop: enkelt, avskalat och med syrenlila som accentfärg (ironsikt nog eftersom min man avskyr alla former av lila).

Jag har embossat Altenews Delicate flower bed med Hero Arts white satin embossingpulver. Dynan jag använt är Seedless preserves, oxideversionen. Satinpulvret gör att det man embossar får ett skimrande, pärlemoraktigt utseende. Pappret kommer från Lawn fawn, Watercolor wishes, och border dien från My favourite things, Stitched scallop basic edges.

När jag hade gjort ett så insåg jag att kortet var perfekt att massproducera så det blev en hel liten regnbåge:

Nu tar våra månadsteman semester och återkommer i september. Lämna gärna en kommentar eller maila info@pyssloteket.se om du har önskemål eller idéer på teman för hösten.

Inläggsförfattare: Gunilla

Gunilla
Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

1 reaktion på ”Tema: Kärlek och romantik

    Marianne

    Marianne

    (25 maj, 2019 kl. 20:06)

    Så läckert. Jag köpte just de border diesen så jag måste nog testa denna inom kort med ?

Kommentera