Shaker Cards – Vad finns det för alternativ?

De är så roliga, speciellt när man får dem själv från en pysslig vän! Roliga, skakvänliga kort som låter så där tillfredsställande och är fyllda med fina paljetter eller pärlor. Jag tillhör dem som kanske inte gjort så många, för jag har gjort det ”old school”, med handskurna fönster och en himla massa distanskuddar för att inte innehållet skall trilla ut. Men… numera finns det ju många bättre alternativ!

Här är mina tips från butiken på lite enklare och snyggare sätt att göra shaker cards:

 

Det bästa är ju när det finns tillhörande plastfönster för ens die! Hemma hade jag dessa kort med en molnform, och jag tyckte att det passade bra ihop med några somriga små fåglar som flög omkring. Det roligaste är ju såklart att bestämma vad som ska vara i fickan! Är ni sugna på att se vilka paljetter som finns i butiken just nu hittar ni dem här: https://www.pyssloteket.se/dekorationer/paljetter/

 

Inläggsförfattare: Jennie

Jennie
Multipysslare sedan jag var liten tösabit, och har jag bara papper, penna, sax och lim i väskan så är jag lycklig! Älskar scrapbooking, kortmakeri, art journaling, att måla i akvarell och akrylfärg, och som så många andra i designteamet är jag även en crazy cat lady, I can't help it! Kan ofta nörda ner mig i en viss teknik eller specifika märken i perioder, men gillar att variera mig och testa nya saker. Det bästa som finns är bra pennor, fina papper och anteckningsböcker, och finner mycket inspiration i mina vänners kreativitet. Till vardags jobbar jag som handläggare på en myndighet, men under min fritid är skapandet det som gör att mitt hjärta klappar!

Kommentera