Shaker Cards – Vad finns det för alternativ?

De är så roliga, speciellt när man får dem själv från en pysslig vän! Roliga, skakvänliga kort som låter så där tillfredsställande och är fyllda med fina paljetter eller pärlor. Jag tillhör dem som kanske inte gjort så många, för jag har gjort det ”old school”, med handskurna fönster och en himla massa distanskuddar för att inte innehållet skall trilla ut. Men… numera finns det ju många bättre alternativ!

Här är mina tips från butiken på lite enklare och snyggare sätt att göra shaker cards:

 

Det bästa är ju när det finns tillhörande plastfönster för ens die! Hemma hade jag dessa kort med en molnform, och jag tyckte att det passade bra ihop med några somriga små fåglar som flög omkring. Det roligaste är ju såklart att bestämma vad som ska vara i fickan! Är ni sugna på att se vilka paljetter som finns i butiken just nu hittar ni dem här: https://www.pyssloteket.se/dekorationer/paljetter/

 

Post Author: Jennie

Jennie
Multipysslare sedan jag var liten tösabit, och har jag bara papper, penna, sax och lim i väskan så är jag lycklig!

Kommentera