Kort utan text

För mig går det i vågor. Jag tröttnar lite på ett stämpelmärke, och så går det ett tag och jag blir nyförälskad. Och just nu är jag lite nykär i Altenew. De har så många fina motiv som är underbara att färglägga. Jag sitter gärna och maratontittar på någon tv-serie och färglägger stämpelmotiv.

IMG_E1154

Jag har gjort ett gäng kort med just Altenew-stämplar och de är alla väldigt clean and simple med själva motivet i fokus. Jag brukar ha en bunt med kort utan text liggande och så stämplar jag dit texten när jag behöver. De här korten passar till lite allt möjligt, grattis, tack eller bara för att.

IMG_E1156

På de två första korten har jag använt stämplar från setet Weekend doodles. Jag har använt mönsterpapper från My favorite things och stitched dies från Lawn Fawn. Lite bling och paljetter blev den enda dekorationen.

IMG_E1158

Det tredje kortet är med stämplar från Sweetest peas. I vanlig ordning har jag använt Neenah cardstock.

närbild

Jag plockade fram min Wink of Stella-penna som jag inte använt på år och dagar. Hoppas det syns hur härligt det glitttrar.

IMG_E1155

Blommorna på det här kortet kommer från setet Wonderland. Den orangea blomman har jag klippt ut och fäst med 3D-kuddar för att få lite dimension.

IMG_E1157

Sist ut kommer de ljuvliga rosorna från setet Forever in love. Superkul att färglägga då motiven är så pass stora.

Hoppas ni njuter av sommaren och har det riktigt bra. Tänk på att butikens öppettider är lite annorlunda under sommaren. Aktuella öppettider hittar du alltid längst ner  i webbshoppen. Ha det gott! /Hanna

Inläggsförfattare: Hanna

Hanna
Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Kommentera