Kort med mandalamotiv

Ibland blir jag lite nöjd när det regnar på sommaren, även om jag älskar sol och värme. Visst är det bra att naturen får det vatten den behöver, men det är inte DÄRFÖR jag är mest glad, om jag ska vara ärlig. Regnväder = pysselväder, ju! 🙂

Inför den här sommaren har jag verkligen fastnat för många av Altenews stämplar och dies, och ett av seten heter Pen Sketch Mandala – såååå snygga stämplar! Jag kunde inte låta bli…

Jag har stämplat mandalastämpeln och texten med Mementodyna – Tuxedo black – och färglagt med mina Altenew artist markers (set D). Pappret jag har använt är Neenah cardstock (110lb) – funkar toppen till färgläggning med markers (och andra pennor också för den delen). Tunn ram ritad med Fineliner och allt monterat på svart cardstock och sen färdig kortbas från Anita’s (10,5 x 21 cm).

Vanligtvis lägger jag mina färdiga kort i cellofanfickor tillsammans med ett kuvert – då är de skyddade tills jag säljer kortet eller ska använda det själv. Det känns lite proffsigt att leverera ett kort i cellofanficka om det är någon som beställt ett kort. Vill jag skicka ett kort i en cellofanficka skriver jag namn och adress antingen på cellofanet med en Poscapenna, eller på en lapp som jag lägger i cellofanfickan.

Jag hoppas att ni får en liten stund här och där till att vara kreativa nu under sommaren, mellan sol, bad, grillningar, semesterresor och regnskurar!

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Tettiz
Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Till vardags lärare och håller även kurser på Pyssloteket i allt från scrapbooking, kortmakeri, art journaling till ATC-skapande. :)

Kommentera