En andra chans…

Ett stämpelset som jag inte riktigt kom överens med från början är Altenews A Study in Watercolor, men när jag gav stämplarna en andra chans blev det så här bra:

Jag använde min Misti när jag stämplade, vilket gav mig möjlighet att använda flera färger och blanda dem lite på samma stämpel. Dynorna jag använt på detta kort är också från Altenew och heter Green Valley. Jag har stämplat med flera stämplar, och jag har stämplat dem så att de går lite omlott – då fick jag till så att det ser ut lite grann som ett riktigt bladverk.

Jag har stämplat på Neenah classic cardstock (110lb), använt svart cardstock under motivet och färdiga naturfärgad kortbas – enkelt och ganska snabbt!

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Till vardags lärare och håller även kurser för Pyssloteket (just nu online) bland annat kortmakeri, art journaling till ATC-skapande. :)

Kommentera