Kaninhälsningar

Idag kikar jag in med ett kort gjort med Mama Elephants ursöta kaniner ”Hippity Hop”. De kom för ett bra tag sedan, men det har inte blivit av att jag har använt dem förrän nu. Kaninerna är stämplade med Mementodyna Neenahpapper och färglagda med alkoholbaserade pennor.

Jag färgade sedan in en bakgrund väldigt svagt med en distressdyna (cracked pistachio om jag minns rätt). Använder man Strathmore Bistol Smooth går det som smort! Jag skar därefter ut en ram i vitt med Lawn Fawns Stitched Scalloped Rectangle Frames och monterade ett par stycken på varandra för att få lite höjd. Med hjälp av 3D-kuddar i olika höjd kunde jag sedan skapa lite djup i bilden när jag monterade dit figurerna och dekorationerna. Blommorna är utstansade ur matchande cardstock med Lawn Fawns Spring Sprig. Jag avslutade sedan med att montera allt på en bakgrund utskuren med Lawn Fawns Itsy Bitsy Polka Dot Backdrop i kraftfärgad cardstock som i sin tur monterades på en kortbas.

Inläggsförfattare: Caroline

Caroline
Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: hmmmm… allt??! :D

2 reaktioner på ”Kaninhälsningar

  Profilbild

  Kattis

  (8 oktober, 2019 kl. 11:36)

  Strathmore Bistol Smooth finns ju inte i butiken. Bra om man länkar till varan, lättare för kunden då, annars kan man låta bli att länka!

   Anna Pyssloteket

   Anna Pyssloteket

   (8 oktober, 2019 kl. 12:53)

   Hej Kattis, Strathmore Bristol Smooth är en vara som finns i sortimentet och vi har i butiken, men just nu är den tillfälligt slut. När den kommer in igen kommer den att finnas där. /Anna Pyssloteket

Kommentera