Julkort in da house

Jahaja, nu är det dags att sätta igång om det ska bli några julkort i år, åtminstone för mig . Jag brukar göra ungefär 30+ kort för eget bruk plus skyltmaterial till butiken så det blir ju en del.

Hittills har jag skrapat ihop 8-10 stycken av varierande kvalitet och svårighetsgrad. De stämpelset som seglat upp som favoriter är Modern poinsettia från Altenew och Warm and feathered hugs från My favourite things; de har fått vara med på flera kort. En annan trendspaning i mitt eget kortmakeri är kraftfärgade/beige kortbas, det ger en lite mildare ton är en kritvit bakgrund.

I ett försök att vara effektiv fyllde jag ett helt ark akvarellpapper från Canson med guldembossade poinsettior. Jag delade arket på hälften och färglade den ena delen med distress ink….

…och andra halvan ink smooshade jag med resterna av distress ink på mitt craft sheet. Jag stansade ut blommorna med tillhörande dies och monterade på en bakgrund som jag embossat med en embossfolder från Darice som ger trästruktur.

Mer embossfolder blev det på det här kortet. Där har jag kompletterat med silverfärgat skvätt och en sjukt fin die från Hero arts som heter Snowflake cluster fancy die. Den har Anna tagit hem enkom åt mig och vill du också beställa en så kan du maila henne på anna@pyssloteket.se

Snöflingorna har jag stansat ut i glitterpapper från Lawn fawn i färgen Pixie dust. Har du inte prövat deras glitterpapper så rekommenderar jag det verkligen!!! Superenkelt att stansa i, åtminstone med min Cuttlebug.

Det var allt från mig så här på lördagskvällen, ha en fortsatt mysig kväll.

Inläggsförfattare: Gunilla

Gunilla
Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

2 reaktioner på ”Julkort in da house

Kommentera