Oktober, månaden med temat som fortsätter att inspirera

Jag har fortsatt att skapa från alla idéer jag fått, det finns många kvar men jag tror det börjar närma sig julkort så vi får se om det blir så många fler.

Bland dagens kort så är helt klart Lawn Fawn överrepresenterade, de har ju så många olika roliga, söta och användbara stämpelset och dies. Jag har använt ett par olika set och kombinerat dem med varandra, en av Lawn Fawns styrkor är att man kan göra just det, kombinera deras olika set och att de passar så bra ihop!

Här har jag inspirerats av den gamla klassikern “den fula ankungen” och kombinerat stämplar från tre olika set; Hello Baby, Big Scripty Words och Dad + Me. De är alla lite äldre och finns inte i webbshoppen men kolla med Anna om hon kan ta hem dem till dig.

Texten kommer från Mama Elephants set Up and Away och kändes passande till sagan.

Till det här kortet kan man tänka sig att jag skulle säga att inspirationen kommer från “Singing in the Rain” men jag tänkte mer på den gamla barnvisan “Hej, sa Petronella”. Återigen har jag använt mig av stämplar från Lawn Fawn set Hello Baby tillsammans med droppar från Katzelkraft (Les gouttes d’eau), molndies från Lawn Fawn (just nu på rea, skynda innan de tar slut!) och hello-die från Hero Arts.

Kan du gissa vad jag tänkte på när jag gjorde detta? Det är kanske inte så svårt då jag tolkat filmens titel ganska bokstavligt. “Ett päron till farsa”, jag fnissar varje gång jag tittar på det. Vad är det som är så roligt med glasögon och mustasch på en frukt?

Stämplarna kommer från Paper Smooches (Cute Fruit) och Altenew (Simple Fruit), texten från Lawn Fawns Dad + me och även pratbubblan är från Lawn Fawn, setet Speech Bubbles.

Som detaljer har jag använt min svarta glaze pen och Glossy Accents.

Så en liten bonus som inte följer temat så strikt, jag har inspirerats av ett spel. Det går ju nääästan in i kategorin bok/film/sång, visst?

Självklart har jag använt stämplar från Lawn Fawn och deras set Monster Mash och Screen Time. Screen Time är också på rean så skynda och fynda!

Till streck och prickar har jag använt mina enamel accents i blått och vitt. Texten är embossad med Hero Arts vita embossingpulver.

Inläggsförfattare: Therese

Therese
En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Altenew, Lawn Fawn, Mama Elephant och Hero Arts.

Kommentera