Filmtema & rosa

När jag gjort klart kortet i detta inlägg insåg jag att det passade bra både till månadens film/bok/musik-tema OCH till oktober som rosa månad/rosa bandet-månad. Två flugor på smällen – bara sådär! 😀 Självklart ser ni vilken film jag gestaltat här, va…?

Jag började med att göra en bakgrund på akvarellpapper med en ljust rosa nyans från mina Altenew watercolors och den bakgrunden monterade jag på svart cardstock. De små söta mössen (stämpelset Flying with Friends – Mama Elephant) och fågeln (stämpelset Fly with me – Mama Elephant) stämplades med Memento ink jet black och färglades med Altenew artist markers. De monterades på 3D-kuddar på bakgrunden för att de skulle framträda lite mer. Textstämpeln kommer från ett Altenew och setet heter Dotted Blooms. Såklart har jag ritat en ram runt hela motivet med en 0,2 Fineliner – ständigt inom räckhåll på pysselbordet.

Det lilla sidenbandet runt provdockans midja är ett litet återbruk – det var från början knutet runt en bunt kuvert i en av mina 100-pack-lådor med kort och kuvert från Anita’s. 🙂 Passade perfekt på alla sätt och vis till detta kortet.

Pyssla och mys i höstrusket!

Post Author: Tettiz

Tettiz
Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Till vardags lärare och håller även kurser på Pyssloteket i allt från scrapbooking, kortmakeri, art journaling till ATC-skapande. :)

Kommentera