Hjärtligt

Igår var det Alla hjärtans Dag. Jag hade inte tänkt göra några kort i år men så blev jag så himla sugen på Hearts entwined från My favourite things. Dien fick ligga och mogna på mitt skrivbord för jag hade ett annat projekt på gång: bakgrunder med Altenew’s Mega greetings. Jag ägnade min lördagseftermiddag åt att göra fyra olika bakgrunder med trippelembossing och stamp kissing och sprayer och gud vet allt. Och så blev det asfult. Alltså, så fult att jag blev deprimerad och inte ens orkade häckla Mellodeltagarna. Då förstår ni!

Lördag morgon hade jag bestämt mig för att kasta mina asfula alster men så blev jag lite snål…. Och det var ju helt okej färgkombos…. Tänk om man skulle…. Och det skulle man!

Jag stansade helt sonika ut min nya hjärtdie i alla bakgrunderna och fick på så sätt määäängder av hjärtan i regnbågens alla färger. Konturerna/ramarna fäste jag på en bit dubbelhäftande tape och kunde sen enkelt pussla in alla mina hjärtan igen.

Det blev fyra riktigt färgsprakande kort!

På tre ställen i hjärtklustret behövdes det vita ”pusselbitar”, till mellanrummen. För att få tag i såna så stansade jag ut fyra uppsättningar till, denna gång i vit cardstock. Konsekvensen av det blev att jag hade fyra konturer över och ännu fler hjärtan…. Ja då gjorde jag helt enkelt så att jag limmade de fyra konturerna ovanpå varandra så att de blev nästan som en chipboard. Sen pusslade jag in hjärtbitar som jag färglagt med mina tuschpennor, täckte med ett lager stickles och sen, efter att det torkat, ett lager glossy accents.

Så kan det gå! Från inga planerade kort alls till fem stycken. Eller egentligen sex. Det sjätte dyker upp på instagram under dagen för den som är nyfiken. Då har jag inspirerats av #pyssloskissen. Vi ses där!

Inläggsförfattare: Gunilla

Gunilla
Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

1 reaktion på ”Hjärtligt

    Profilbild

    Inga

    (15 februari, 2020 kl. 11:28)

    Såå härlig inspiration!!

Kommentera