Försöker lifta Thereses ypperliga färgläggning och kortstil

Det roliga med att lifta någons alster är att man får testa på en teknik eller stil som man inte alls är van att hålla på med. I mitt fall är jag inte så bra på att färglägga med tuschpennor av olika slag. I Thereses kort nedan har hon dels färglagt sina motiv så himla fint, och så har hon använt mönstrat papper och dies för att skära ut former, något som i sin helhet ger en väldigt clean look:

 

Jag är inte så bra på att hålla det clean, så det var verkligen en utmaning, men här kommer mina försök. Först ett litet yttepytte kort som passar bra ihop med de yttepyttesöta mössen som kramas:

 

De här pingvinerna håller sig varma tillsammans:

Hur söta är dessa små fåglar?

Och så favoriterna i hela stämpelsetet, kaninerna i halsduk och hoodie:

 

 

Jag har använt:

 

Jag är ändå rätt med mina första stapplande försök att färglägga, men jag har många färgläggningsmil kvar för att komma ikapp Therese och hennes finess! Kul att prova en annan typ av layout på kortet än jag brukar göra, det ska jag göra om! Det är det som är roligt med att lifta någons alster, man gör dem steg för steg och kommer på små nya saker man gillar.

Trevlig söndag!

Inläggsförfattare: Jennie

Jennie
Multipysslare sedan jag var liten tösabit, och har jag bara papper, penna, sax och lim i väskan så är jag lycklig!

Kommentera