Art tags

Hej allihop! Precis som för många av er så är Dina Wakley en av mina stora inspirationskällor. Men jag har fler ”husgudar” och dagens inlägg är inspirerad  Kate Crane. Kate har gjort helt fantastiska Youtube-filmer åt Gel Press, sök reda på dem om ni inte redan har sett dem.

Kate Crane är även en av Carabelle Studios stämpeldesigners där hon främst gör stämplar till Art Journaling, såsom bakgrundsstämplar men även några knasiga figurer såsom denna fisk. Stämpeln är en av två i setet ”Well Dressen Fish”. Blir ni lika sugna av Kates stämplar som jag är kan ni köpa dem genom en förbeställning hos Pyssloteket.

Min färgglada fisk fick sällskap av en vintage. Varför skapa en tag när man kan skapa två …

Tagsen är Dina Wakley Media white tags i den näst största storleken, 8. Jag gjorde först ett lager struktur med två lite äldre stenciler från Dylusion och Finnabairs Paper Texture Paste. Paper Texture Paste är en typ av modeling paste men mer porös när den torkar som typ pappersmassa. Väldigt lättarbetad och smidig till stenciler.

Bakgrunden har jag färgat in med vatten och Scribble Sticks, den rosa är Fuschsia. Cirklarna är klippta ur en gammal boksida och textraden är från ett stickersblock från Finnabair, Sentiments.

Den turkosa bakgrunden är också Scribble Sticks, Peacock. Stämpeln är inte alls färglagd utan bara uppstämplad på en boksida. Cirkeln är klippt på frihand ur en av alla mina Gelprint som ligger på hög, hittade ett i matchande färg.

Hoppas ni finner lite pyssellugn denna sommar och inspiration att leka er fram till nya lärdomar. Trevlig sommar på er!

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Kommentera