Fler Art Tags

Hej allihop! Återigen har jag ett par tags till er med stämplar från Carabelle Studio designade av Kate Crane.

Fick hem lite godsaker från Pyssloteket i slutet av förra veckan, bland annat dessa charmiga stämplar. Är helt förälskad. Här har jag färglagt dem med Polychromos färgpennor.

Till dessa har jag använt Tim Holtz tags vilka är mer vaniljgula i färgen. Bakgrunden är gjord när jag provade mina nya Dina Wakley Medias Gloss Sprays på min Gel Press. Kulören Night är en ny kärlek.

Ibland är de färgsvaga resterna på Gel Pressen de vackraste trycken, denna tag är en sådan.

Som vanligt har jag knappt dekorerat utöver svarta färgstänk och sytråd. Texten är collage paper från Dina Wakley Media. Och om du känner igen de rosa cirklarna så stämmer det, de är rester från när jag gjorde tagsen i mitt förra blogginlägg. De låg så fint kvar på pysselbordet.

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne
Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Kommentera